Дата-центр пройшов повторну сертифікацію за міжнародним стандартом інформаційної безпеки PCI DSS. 
Ресертифікацію здійснила компанія-інтегратор IT Specialist. Згідно з висновками експертів інфраструктура дата-центру GigaCenter підтверджує повну відповідність інформаційних систем та процесів в компанії вимогам стандартів безпеки міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa.

Бізнес, який у своїй роботі використовує платіжні дані клієнтів має відповідати стандарту безпеки PCI DSS. В протилежному випадку, клієнт не може бути впевнений у захищеності платіжної інформації та вона стає “вразливою” до дій зловмисників.
Згідно із звітом асоціації ЄМА, у 2020 році у середньому щодня здійснювалося 546 шахрайські операції за участю платіжних та кредитних карток клієнтів. І такі дані лише зростають з кожним роком. А тому одне з основних завдань українських компаній сьогодні — адаптувати бізнес під вимоги міжнародної сертифікації та захистити персональні дані клієнтів.
Міжнародний стандарт безпеки PCI DSS — це набір стандартів безпеки, розроблений у 2004 році компаніями Visa, MasterCard, Discover Financial Services, JCB International та American Express. Основна мета сертифікації — захист транзакцій за кредитними та дебетовими картками від крадіжки даних, шахрайства та інших дій зловмисників.